Soest Soesterduinen familieshoot

Zwangerschapsshoot: puur en ongedwongen

Een losse, sfeervolle shoot op een mooie locatie. De band met je ongeboren kind op beeld vastgelegd.

×
Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot

Je lijf is aan het veranderen, er komt (weer) een nieuw mensje in jullie gezin en dat willen jullie vastleggen! Tijdens een losse, sfeervolle shoot op een mooie locatie zoek ik de band tussen jullie op. Als je er eigenlijk niet echt van houdt om op de foto te gaan of jullie bijvoorbeeld al een kindje hebben is een buiten locatie ideaal. Ik geef jullie wat opdrachtjes, maar laat jullie voornamelijk ook los. Jullie zijn lekker samen op pad en ik leg alles vanaf een afstandje vast (nou vooruit, soms ben ik ook echt wel dichtbij 😉 ).

Een mooie herinnering

Een mooie herinnering

Doordat ik véél ervaring heb met het fotograferen van kinderen, zal de shoot ook voor jouw kind(eren) al snel heel normaal en natuurlijk voelen. Zo kunnen we een leuke, ontspannen shoot houden en hebben jullie niet alleen prachtige foto’s, maar ook een mooie herinnering als eindresultaat!

Marjolein Brinkhorst Portret

Marjolein Brinkhorst

Ondanks dat ik maar 1.69 meter groot ben heb ik voor 5 meter aan energie. En deze energie neem ik mee naar elke shoot. Keer op keer weer. Samen genieten.

Tarieven

Tarieven

Wil jij ook op een leuke en ontspannen manier foto’s laten maken? Ik snap dat je eerst wil weten wat het kost. Neem daarom een kijkje op mijn tarievenpagina.

Blog

Blog

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Dat klopt zeker, al red ik de 1000 woorden ook wel! Wil je weten wat ik kan? Neem een kijkje tussen mijn blogs.

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Marjolein Brinkhorst Portret

Marjolein Brinkhorst

De ware emoties, het echt kunnen herkennen van de persoon en de persoonlijkheid die je op dat moment bent, dat is mijn doel in de foto’s die ik voor jullie maak!

Over Marjolein