×

Over Marjolein Brinkhorst

Mijn naam is Marjolein Brinkhorst en ik woon sinds november 2014 in het prachtige, bosrijke Soest. Een ideale omgeving om te kunnen genieten van de natuur. Maar uiteraard ook een ontzettend mooie plek om je helemaal uit te leven met de camera! Of dit nu gaat om kleine insecten, reeën, paarden, gezinnen of een bruiloft… Het is hier prachtig! Hiervoor woonde ik in de buurt van Gouda. Mijn werkgebieden zijn dan ook met name Rotterdam en Gouda, of juist Utrecht, Soest en Amersfoort. Echter ben ik zeker in de gelegenheid om naar elk gebied in Nederland af te reizen.

Tevens ben ik in het bezit van een mobiele studio, waarmee we op een gewenste locatie af kunnen spreken om studiofoto’s te maken. Mits u een ruimte heeft van om en na bij 2x3m kan het eventueel zelfs bij u thuis! Ik heb dan een compacte studio met diverse achtergronden en attributen bij me voor een groots resultaat.

Achteraf

Na de shoot ga ik aan de slag met jullie foto’s. Jullie ontvangen de foto’s in een online galerij en jullie foto’s kunnen ook in een blog of op mijn social media schitteren. In mijn nabewerking zorg ik ervoor dat de foto’s op een natuurlijk manier, optimaal zijn. Dit houdt in dat ik ervoor zorg dat de sfeer behouden of zelfs versterkt wordt door mooie contrasten, kleuren en belichting. Daarnaast bekijk ik ze stuk voor stuk om te kijken of er nog aanpassingen nodig zijn. Ik zorg voor een mooie mix tussen foto’s in kleur en in zwart-wit. Jullie kunnen altijd afdrukken of luxe materialen nabestellen via mij. Op die manier zijn jullie verzekerd van de beste kwaliteit producten en een geoptimaliseerde foto. Kiezen jullie voor het pakket met de originele (HR) bestanden, kunnen jullie uiteraard ook zelf elders jullie afdrukken bestellen.

Marjolein Brinkhorst Portret

Marjolein Brinkhorst

Ondanks dat ik maar 1.69 meter groot ben heb ik voor 5 meter aan energie. En deze energie neem ik mee naar elke shoot. Keer op keer weer. Samen genieten.

Tarieven

Tarieven

Wil jij ook op een leuke en ontspannen manier foto’s laten maken? Ik snap dat je eerst wil weten wat het kost. Neem daarom een kijkje op mijn tarievenpagina.

Blog

Blog

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Dat klopt zeker, al red ik de 1000 woorden ook wel! Wil je weten wat ik kan? Neem een kijkje tussen mijn blogs.

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Marjolein Brinkhorst Portret

Marjolein Brinkhorst

De ware emoties, het echt kunnen herkennen van de persoon en de persoonlijkheid die je op dat moment bent, dat is mijn doel in de foto’s die ik voor jullie maak!

Over Marjolein