Lifestyle

Day in the Life

Voor de mooiste herinneringen aan juist die kleine, echte momenten en rituelen die zo kenmerkend zijn voor jouw gezin!

Tarieven
×

Fotograaf Soest

Studio Marjolein Brinkhorst

Jouw unieke gezin

Jouw unieke gezin

De herinneringen van jouw gezin bestaan uit zoveel meer dan alleen de grote gebeurtenissen als verjaardagen, feestdagen, eerste stapjes, enz. Tussen al die mijlpalen in, zitten zoveel momenten die alledaags lijken, maar die zo bijzonder en uniek zijn, dat je echt jòuw gezin hierin herkent! Die momenten leg ik heel graag voor jullie vast.

Pure momenten

Pure momenten

Ik ben meerdere uren bij jullie gezin aanwezig, waardoor ik echt een dagdeel van jullie gezinsleven vast kan leggen. Dit kan volledig bij jullie thuis, maar ik kan bijvoorbeeld ook mee gaan naar de kinderboerderij, op een boodschapje, of naar opa en oma. Juist doordat ik langere tijd bij jullie ben, komen er op een natuurlijke manier van alles voorbij. Aankleden, eten, knuffelen, stoeien. Maar ook een driftbui van je peuter, een huilende baby of ruzieende kids horen bij het echte gezinsleven!

Ontspannen Shoot

Ontspannen shoot

Doordat ik veel ervaring heb met het fotograferen van kinderen, zullen ook jouw kids zich al snel op hun gemak voelen. Zo kunnen jullie al snel jullie eigen draai weer terug vinden en kan ik echt op zoek gaan naar de op het eerste gezicht kleine dingen, die juist vaak later als herinnering zo groots worden.

Marjolein Brinkhorst Portret

Marjolein Brinkhorst

Ondanks dat ik maar 1.69 meter groot ben heb ik voor 5 meter aan energie. En deze energie neem ik mee naar elke shoot. Keer op keer weer. Samen genieten.

Tarieven

Tarieven

Wil jij ook op een leuke en ontspannen manier foto’s laten maken? Ik snap dat je eerst wil weten wat het kost. Neem daarom een kijkje op mijn tarievenpagina.

Blog

Blog

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Dat klopt zeker, al red ik de 1000 woorden ook wel! Wil je weten wat ik kan? Neem een kijkje tussen mijn blogs.

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Marjolein Brinkhorst Portret

Marjolein Brinkhorst

De ware emoties, het echt kunnen herkennen van de persoon en de persoonlijkheid die je op dat moment bent, dat is mijn doel in de foto’s die ik voor jullie maak!

Over Marjolein