Trouw Reportage

Huwelijksfotografie: Pure foto's

Dè dag van jullie leven; daar ben ik graag bij aanwezig. Ik heb al mega veel bruiloften mogen schieten en weet jullie dag op de juiste manier vast te leggen.

Tarieven
×

Huwelijksfotografie

Ruim 400 HR beelden, die jullie terug brengen in de sfeer van jullie dag en de mooiste momenten opnieuw laten beleven.

Loveshoot liefde

Loveshoot

Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we ook een mini-loveshoot doen; zo kunnen jullie direct voelen hoe ik te werk ga en wat jullie ervan vinden om bij mij voor de camera te staan. Een goede klik is namelijk superbelangrijk! Ik ben de hele dag bij jullie in de buurt; dan is het dus wel erg prettig als er een fijne, ontspannen sfeer is en we er samen ook gewoon een relaxte en leuke dag van kunnen maken.

Voorbereiding

Voorbereiding bruiloft

Zien jullie mij als de juiste persoon om jullie dag vast te leggen? Supertof! Jullie mogen me in de voorbereiding altijd benaderen met vragen, ideeën, enz. Ongeveer een maand voor jullie bruiloft zullen we nogmaals contact hebben om alle details te bespreken en helemaal op één lijn te komen. Vaak doe ik dit op een van de locaties waar jullie trouwen of waar we de reportage zullen fotograferen. Zo hebben we alle details scherp en voelen we weer een stuk vertrouwder op jullie dag. Zo kunnen we samen nog meer ontspannen en genieten!

Trouw Album

Trouwalbum

Met een trouwalbum maak je de herinnering aan jullie trouwdag nog veel tastbaarder! Ook vrienden en familie kunnen jullie zo weer helemaal mee terug nemen naar jullie bijzondere dag. In de online galerij kiezen jullie zelf de foto’s die jullie in het trouwalbum willen hebben. Zo wordt het echt jullie persoonlijke herinnering aan de dag! Ik maak digitaal een opmaak voor jullie album, waarna jullie zelf nog wijzigingen door kunnen geven.

Het album wordt echt voor jullie op maat gemaakt. Jullie hebben inspraak in de binnenkant, maar ook de buitenkant wordt helemaal naar jullie smaak gemaakt! Denk bijvoorbeeld aan een kaft van hout of leer, maar ook diverse opdrukken of een persoonlijke bewaarbox.

Online galerij

Online galerij

Jullie foto´s mogen gezien worden! Zo maak een blog over jullie dag en zie je jullie foto´s wellicht ook elders op mijn website of social media terug. Ook maak ik een mooie online galerij voor jullie. Zo kunnen jullie de foto´s op een mooie manier delen met vrienden en familie. Hier kunnen jullie ook de foto´s selecteren voor jullie trouwalbum!

Huwelijks Fotografie

Huwelijksfotografie

Zelf heb waarschijnlijk geen idee hebt wat je nou precies moet doen… En dat begrijp ik heel goed! Het blijft het allerbelangrijkste dat we gewoon een leuke en gezellige tijd hebben, ook tijdens de reportage. Daarom zal ik jullie helpen en sturen, maar is er ook alle ruimte voor jullie eigen inbreng. Willen jullie tussendoor ergens koffie drinken of gewoon even ergens samen zitten? Helemaal prima! We gaan vooraf ook samen overleggen wat jullie ideeën zijn voor de reportage. Het kan leuk zijn om de reportage ook een persoonlijk tintje te geven. Wellicht hebben jullie een toffe hobby of beroep, of hebben jullie elkaar op een bijzondere plek voor het eerst ontmoet. Sowieso leuk om jullie verhalen daarover te horen en wellicht ook leuk om mee te nemen voor de reportage!

Marjolein Brinkhorst Portret

Marjolein Brinkhorst

Ondanks dat ik maar 1.69 meter groot ben heb ik voor 5 meter aan energie. En deze energie neem ik mee naar elke shoot. Keer op keer weer. Samen genieten.

Tarieven

Tarieven

Wil jij ook op een leuke en ontspannen manier foto’s laten maken? Ik snap dat je eerst wil weten wat het kost. Neem daarom een kijkje op mijn tarievenpagina.

Blog

Blog

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Dat klopt zeker, al red ik de 1000 woorden ook wel! Wil je weten wat ik kan? Neem een kijkje tussen mijn blogs.

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Marjolein Brinkhorst Portret

Marjolein Brinkhorst

De ware emoties, het echt kunnen herkennen van de persoon en de persoonlijkheid die je op dat moment bent, dat is mijn doel in de foto’s die ik voor jullie maak!

Over Marjolein