Naakt handen

Newborn fotografie: je kindje vereeuwigd

Dat mondje, die vingers, de ogen, die schattige kleine teentjes... Dat wil je toch vastleggen?

×
Newborn Fotografie

Newborn fotografie

Als jullie kindje geboren is, raak je niet uitgekeken! Dat mondje, die vingers, de ogen, die schattige kleine teentjes… Om dat gevoel en die herinneringen ook in de toekomst vast te kunnen houden, kom ik bij jullie thuis om dit vast te leggen. Puur en in lifestylevorm, met een gestyleerde aanvulling als jullie dat ook mooi vinden.

Pure echte beelden

Pure echte beelden

Ik leg vast hoe jullie als gezin zijn. We kunnen de kleine in bad doen, er mag geknuffeld worden, getroost. De luier wordt verschoond, een flesje wordt gegeven en er worden natuurlijk nog veel meer kusjes en knuffels uitgedeeld. Maar ook een puberende peuter die het maar ingewikkeld vindt om opeens zo’n klein aandacht-vragend broertje of zusje te hebben. Pure, echte beelden, gewoon zoals jullie zijn als gezin.

Marjolein Brinkhorst Portret

Marjolein Brinkhorst

Ondanks dat ik maar 1.69 meter groot ben heb ik voor 5 meter aan energie. En deze energie neem ik mee naar elke shoot. Keer op keer weer. Samen genieten.

Tarieven

Tarieven

Wil jij ook op een leuke en ontspannen manier foto’s laten maken? Ik snap dat je eerst wil weten wat het kost. Neem daarom een kijkje op mijn tarievenpagina.

Blog

Blog

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Dat klopt zeker, al red ik de 1000 woorden ook wel! Wil je weten wat ik kan? Neem een kijkje tussen mijn blogs.

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Marjolein Brinkhorst Portret

Marjolein Brinkhorst

De ware emoties, het echt kunnen herkennen van de persoon en de persoonlijkheid die je op dat moment bent, dat is mijn doel in de foto’s die ik voor jullie maak!

Over Marjolein