Soest Soesterduinen Gezinsfotografie

Familieshoot: fun en liefde vastgelegd

Voor de leukste en meest ongedwongen familieshoot ben je bij mij aan het juiste adres!

Tarieven
×

Familieshoot

Voor een shoot die veel verder gaat dan een geposeerd portret of mooie foto’s op locatie. Een shoot die jullie laat zien, zoals jullie als gezin echt zijn!

Gezinsfotografie Soest Soesterduinen

Kinderen fotograferen

Je kent het wel; je ziet een mooi moment wat je vast wilt leggen. Je pakt je camera of telefoon, maar het moment is al voorbij. Of je kinderen kijken je al zuchtend aan; “mam, niet weer!”. Gelukkig heb ik heel veel ervaring met het fotograferen van kinderen. Spelenderwijs en met veel geduld krijgen jullie prachtige foto’s! Ik heb inmiddels meer dan 5000 gefotografeerd en daarmee veel kennis en ervaring opgedaan met verschillende leeftijden en karakters. Hierdoor voel ik kinderen goed aan! Ook al ben ik een vreemde voor jouw kind(eren), zorgt de leuke en gezellige shoot voor ontspannen en pure foto’s.

Soest Soesterduinen Familiefoto

Familieshoot

Ik begrijp heel goed dat je geen idee hebt wat je moet doen, dat je je ongemakkelijk voelt, dat je het maar een gemaakt gebeuren vindt. Maar ook dat je kinderen lekker willen spelen en ravotten en helemaal niet zitten te wachten op jouw leuke ideeën om op de foto te gaan. Daarom gaan we ook niet poseren, maar gaan we gewoon lol hebben samen! Ik geef jullie opdrachten, maar laat jullie ook vrij. We ontdekken de omgeving, verplaatsen als de kids het ergens zat zijn. Soms ben ik heel dichtbij, soms ben ik ver weg, om prachtige beelden te maken die liefdevol en echt zijn.

Soest Soesterduinen

Gezinsshoot

Tijdens een ontspannen en gezellige shoot, gaan we natuurlijke en liefdevolle beelden maken. Niet te geposeerd en niet te gestyleerd, met vooral veel ruimte om gewoon lekker jezelf te kunnen zijn! Weinig poespas, pure beelden. Ik wil in jullie foto’s de sfeer en band vastleggen, losjes en ontspannen. Met niet alleen prachtige foto’s als resultaat, maar ook een leuke herinnering aan een relaxte, gezellige shoot. Samen kiezen we een locatie die goed bij jullie past. Ik zal jullie helpen en sturen, maar ook vooral stimuleren om vooral gewoon te doen wat er in je opkomt.

Familieshoot

Wist je dat een familieshoot meer kan zijn dan alleen op de foto met je gezin en/ of familie? Heb je al eens gedacht aan een newborn fotoshoot, Day in the Life shoot of zwangerschapsshoot?

Marjolein Brinkhorst Portret

Marjolein Brinkhorst

Ondanks dat ik maar 1.69 meter groot ben heb ik voor 5 meter aan energie. En deze energie neem ik mee naar elke shoot. Keer op keer weer. Samen genieten.

Tarieven

Tarieven

Wil jij ook op een leuke en ontspannen manier foto’s laten maken? Ik snap dat je eerst wil weten wat het kost. Neem daarom een kijkje op mijn tarievenpagina.

Blog

Blog

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Dat klopt zeker, al red ik de 1000 woorden ook wel! Wil je weten wat ik kan? Neem een kijkje tussen mijn blogs.

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Marjolein Brinkhorst Portret

Marjolein Brinkhorst

De ware emoties, het echt kunnen herkennen van de persoon en de persoonlijkheid die je op dat moment bent, dat is mijn doel in de foto’s die ik voor jullie maak!

Over Marjolein