Zeist Schapen

Speels en puur jullie liefde vastgelegd!

×
Liefde

Toffe foto's vol liefde en sfeer

Komen jullie niet veel verder dan selfies of foto’s gemaakt door een toevallige voorbijganger? Laten we tijdens een gezellige, ontspannen fotoshoot toffe foto’s vol liefde en sfeer maken! We zoeken een mooie locatie uit, waar we ongedwongen aan de slag gaan. Ik help jullie met opdrachtjes, maar laat jullie ook vrij om lekker jullie zelf te zijn.

Sfeer

Pure liefde

Tijdens een ontspannen en gezellige shoot, gaan we natuurlijke en liefdevolle beelden maken. Niet te geposeerd en niet te gestyleerd, met vooral veel ruimte om gewoon lekker jezelf te kunnen zijn! Weinig poespas, pure beelden. Ik wil in jullie foto’s de sfeer en band vastleggen, losjes en ontspannen. Met niet alleen prachtige foto’s als resultaat, maar ook een leuke herinnering aan een relaxte, gezellige shoot. Samen kiezen we een locatie die goed bij jullie past. Ik zal jullie helpen en sturen, maar ook vooral stimuleren om vooral gewoon te doen wat er in je opkomt.

Marjolein Brinkhorst Portret

Marjolein Brinkhorst

Ondanks dat ik maar 1.69 meter groot ben heb ik voor 5 meter aan energie. En deze energie neem ik mee naar elke shoot. Keer op keer weer. Samen genieten.

Tarieven

Tarieven

Wil jij ook op een leuke en ontspannen manier foto’s laten maken? Ik snap dat je eerst wil weten wat het kost. Neem daarom een kijkje op mijn tarievenpagina.

Blog

Blog

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Dat klopt zeker, al red ik de 1000 woorden ook wel! Wil je weten wat ik kan? Neem een kijkje tussen mijn blogs.

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Marjolein Brinkhorst Portret

Marjolein Brinkhorst

De ware emoties, het echt kunnen herkennen van de persoon en de persoonlijkheid die je op dat moment bent, dat is mijn doel in de foto’s die ik voor jullie maak!

Over Marjolein